Babka drożdżowa z rodzynkami
Babka drożdżowa to jedno z ciast, które pojawi się na moim Wielkanocnym stole. Łatwa w przygotowaniu, pyszna w smaku. Nikt jej się nie oprze! Pachnąca i cudownie wyrośnięta babka drożdżowa z rodzynkami to klasyka tych świąt.
Pasztet jajeczno-porowy z chrzanem
Na wielkanocnym stole królują jajka i pasztety. Ja dziś proponuję wegetariańską wersję – pasztet jajeczny z porem i chrzanem.
Mazurek chałwowy
Mazurek dla wielbicieli chałwy. Konfitura z czarnych porzeczek idealnie przełamuje słodycz ciasta.
Jajka faszerowane z awokado
Jajka faszerowane z awokado to smaczna alternatywa dla klasycznych farszy. Zaskocz swoich gości!
Jajka faszerowane
Kategoria: Przekąski, Przystawki, Wielkanoc
Sposób przyrządzenia: Gotowanie
Faszerowane jajka to wielkanocny klasyk. Można je przygotować na milion sposobów! Zobacz moją propozycje, tradycyjny farsz i niecodzienne podanie!