Jajka faszerowane
Faszerowane jajka to wielkanocny klasyk. Można je przygotować na milion sposobów! Zobacz moją propozycje, tradycyjny farsz i niecodzienne podanie!
Faszerowane jajka to wielkanocny klasyk. Można je przygotować na milion sposobów! Zobacz moją propozycje, tradycyjny farsz i niecodzienne podanie!
Krążki cukinii w serowej panierce to pyszna letnia przekąska. Z dodatkiem sosu czosnkowego smakują wyśmienicie 🙂 .
Jeszcze ciepłe malutkie drożdżowe bułeczki, do zjedzenia na dwa kęsy z roztopionym camembertem to świetna propozycja na spotkanie ze znajomymi, na kolację przy winie, polecam!
Łódka z drożdżowego ciasta, w której znajduje się ser, jajko oraz masło to jedno z najpopularniejszych gruzińskich dań. Oryginalnie farsz szykowany jest z sera imeruli, ja zastępuje go mieszanką innych dostępnych serów, też smakuje pysznie. Polecam!