Roladki z indyka

Ilość: 4 Porcje Trudność: Łatwa Przygotowanie: 30 min. Przyrządzanie: 6 min. Czas całkowity: 36 min.

Składniki

0/5 Składników
Dostosuj porcje
  • Przyprawy: sól, pieprz, słodka papryka, czosnek granulowany

Wskazówki

0/2 Wskazówki
  • Sznycle z indyka lekko rozbijamy i oprószamy przyprawami. Na każdy kawałek mięsa kładziemy słupek sera feta, rukolę i suszonego pomidora. Dokładnie zwijamy i spinamy wykałaczką.
  • Roladki obsmażamy na patelni, a następnie wstawiamy na 12 minut do piekarnika rozgrzanego do 160°C. Smacznego!

Notatki

Roladki smakują dobrze z różnymi dodatkami, u mnie tym razem z ryżem z kukurydzą, rukolą i sałatką z żółtych pomidorów.

Dodaj komentarz