Mini serniczki Lotus Biscoff

Ilość: 2 Servings Trudność: Łatwa Przygotowanie: 30 min. Przyrządzanie: 1 godz. Czas całkowity: 1 godz. 30 min.

Znacie ciasteczka Lotus? Korzenne smaki idealne na jesienną porę. Jestem przekonana, że spodobają się Wam te mini serniczki. Są łatwe i szybkie w przygotowaniu, a smakują obłędnie!

Składniki

0/7 Składników
Dostosuj porcje
    Spód
  • Masa serowa
  • Polewa

Wskazówki

0/3 Wskazówki
  • Ciasteczka kruszymy na piasek i mieszamy z roztopionym masłem. Wykładamy dno miseczek i wstawiamy do lodówki na 15 minut.
  • W tym czasie robimy masę serową. W misce umieszczamy serek, cukier puder, krem ciasteczkowy i wszystko ubijamy mikserem, aż powstanie jednolita masa. Masę serową wykładamy na spód z ciasteczek i równomiernie rozprowadzamy.
  • Kremu Lotus Biscoff rozpuszczamy w kąpieli wodnej i wylewamy na wierzch masy serowej. Serniczki ozdabiamy pokruszonymi i całymi ciasteczkami. Deser wstawiamy do lodówki na godzinę. Smacznego!

Dodaj komentarz