4
serki waniliowe każdy po 150 g(użyłam Serka Tutti prosty skład tylko 3 składniki z Biedronki)
1
puszka brzoskwiń(820g)
Wskazówki
Galaretkę cytrynową zalewamy 200 ml gorącej wody, mieszamy dokładnie i odstawiamy do wystudzenia. Mieszamy z 2 serkami waniliowymi (300g) odstawiamy, jak masa zacznie tężeć dodajemy pokrojone w drobną kosteczkę 2 połówki brzoskwiń i wylewamy masę do tortownicy. Wstawiamy do lodówki.
Pozostałe brzoskwinie wraz z syropem blendujemy, przelewamy do rondelka i zagotowujemy, zdejmujemy z ognia dodajemy 2 brzoskwiniowe galaretki i odstawiamy do przestudzenia. Wylewamy na zastygniętą masę cytrynowa i wstawiamy do lodówki.
Galaretkę brzoskwiniową zalewamy 200 ml gorącej wody, mieszamy dokładnie i odstawiamy do wystudzenia. Mieszamy z 2 serkami waniliowymi (300g) odstawiamy. jak masa zacznie tężeć wylewamy na zastygniętą warstwę żelki brzoskwiniowej. Wstawiamy do lodówki.
Galaretkę brzoskwiniową zalewamy 400 ml gorącej wody, mieszamy dokładnie i odstawiamy do wystudzenia. Jak zacznie tężeć wylewamy na zastygniętą warstwę brzoskwiniową. ciasto wstawiamy do lodówki na całą noc. Smacznego!